Jellyfish Friday

Mange kender efterhånden de søde sprutter, som laves til Neonatal afdelingerne i Danmark. Spruttegruppen gør et stort stykke arbejde, og opskriften ligger gratis tilgængelig på deres hjemmeside! 

Jellyfish Friday har taget sprutterne til et nyt niveau. I Facebook gruppen Jellyfish-Friday og på Instagram lægges der hver lørdag et nyt tema op. Så er det op til den enkelte at freestyle og være kreativ med at lave en sprutte indenfor temaet. Det er super sjovt, kreativt og udfordrende. Om fredagen deler vi så vores sprutte i FB gruppen eller på vores Instagram profil med #jellyfishfriday, så det hele samles og vises frem. Sprutterne må man så gerne donere til Spruttegruppen, hvis man har lyst. Jeg har kun deltaget i 3 uger, men jeg er hooked og forsætter. Så kom og vær med! Tjek FB gruppen eller gå på Instagram og søg på #jellyfishfriday. Det er super hyggeligt, og det er en sjov måde at være kreativ på. 

Her er mine 3 bidrag. Den første er en enhjørning – temaet var “mythical creatures” (mytologiske væsner). Den anden er en gulerod – temaet var “at the farm” (på gården). Den tredje er en blå edderkop – temaet var “blue” (blå). 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + 19 =