Skadestuebamsen

Jeg har i dag afleveret min første portion skadestuebamser – hele 80 stk blev det til !!
Et fantastisk og frivilligt tiltag som giver tilskadekomne børn en lille ven, når de besøger skadestuen. Der er efterhånden mange skadestuer med i ordningen, og man vælger helt selv, hvilken skadestue man vil aflevere til. De bliver samlet hos én “bamsemor”, som sørger for at vaske dem, pakke dem og aflevere dem på skadestuen. Man kan endda få udleveret garn hos “bamsemoren” til at lave endnu flere skadestuebamser med, hvis man ikke selv har garn til det.

Har du også lyst til at lave skadestuebamser eller bare læse lidt mere om det, så hos ind i Facebook gruppen “Skadestuebamsen”.

80 bamser afleveret 23.12.2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − 13 =